Sider

torsdag den 20. april 2017

TRÆER I HAVEN, 5. del. 45-51.
45. Fersken. Prunus persica.
46. Rødbladet dværg fersken. Prunus percia.  Crimson Bonfire.
47. Abrikos. Prunus armeniaca.
48. Blodblomme. Prunus  cerasifera
49. Stjernemagnolie. Magnolia stellata.
50. Japansk benved.  Euonymus planipes.
51. Blågran. Picea pungens.
Plus efterårsfoto af Japansk Benved.

5 kommentarer:

 1. Hej Mette

  Det ser da rigtig godt ud, er det en Fritillaria persica jeg ser foran huset?
  Troede lige, men så så jeg det sidste var fra efteråret:)

  Ha en dejlig dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karsten. Du har gode øjne, ja der står Fritillaria percia foran huset. Troede kun at jeg kunne se det på foto, fordi jeg ved, den er der. De er meget flotte lige nu og kommer slet ikke til sin ret på foto. Jeg har jo den tanke om at prøve at finde ud af, hvor mange forskellige træer jeg har på min lille grund, så det handlede mest om at få taget billede af ferskentræet, mens det endnu blomstrer. Jeg regner jo med, som tidligere fortalt, at kommer op på over 100 forskellige træer, så der er et stykke vej endnu.

   Slet
 2. Nu begynder der at ske noget, så er det straks lidt sjovere at tage billeder og vise dem her.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth. Jeg synes, det har været svært at tage de fotos jeg ville vise her. Enten har det været mørkt, koldt og blæsende, eller en skarp sol har kigget ned mellem skyerne fra en forkert vinkel.
   Der er 1 træ, jeg med bæven venter på sikre livstegn fra, Robinia fricia, gulbladet robinia. Har du det? Og hvis du har, hvordan ser dit ud lige nu? Jeg ved, du har Kejsertræ, knopperne fortæller endnu ikke, om de vil blive til blomster, det ventes der også på. Jeg har et med hvide blomster og et med lyseblå. Jeg vil også spændt vente situationen hos dig også.

   Slet
  2. Robiania frisia lever. Har klippet en tynd gren af, som sad uheldigt. Der var fin grøn bark under det ydre. Nu håber jeg så ikke, jeg netop har klippet den eneste gren af, der var liv i! Det er et syn for guder, når den springer ud med de lysende blade, for ikke at tale om blomsterne.

   Slet