Sider

søndag den 4. juni 2017

Pludselig brød solen frem. Det har ellers været gråvejr i dag, desværre uden regn. Der er tørt her, og frodigheden er ikke på fuld styrke. Heldigvis sover væksterne, indtil regnen kommer. Der er ingen roser sprunget ud endnu.
Da solen brød frem, begyndte haven at lyse af farver, og jeg måtte ud med kamera. Jeg håber, det er lykkes at fange nogle af de lysende farver.7 kommentarer:

 1. Dejlig stemning, uretfærdigt at sjællænderne fik regnen og vi ingen fik. Min Sieboldii blomstrer ikke endnu.

  SvarSlet
 2. Hej Lisbeth. Ja hos os er der jo kun "godt vejr", som der siges i vejrudsigten. "Godt vejr" er når det ikke regner.
  For os ville godt vejr lige netop være en rigtig god gang regnvejr,
  Jeg synes ellers alt er længere fremme hos dig, så lidt underlig min sieboldii er før din. Min er snart afblomstret,
  Hilsen Mette,

  SvarSlet
 3. PS Lisbeth. Har du set, der er kommet flere træer i foregående indlæg. Du er vist den eneste, bort set fra mig, i blogverdenen, der skriver om og interesserer sig for træer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Næ nej Mette:)

   Jeg interesserer mig da også for træer!
   Flot billede af tudsen ved bassinet!

   En anden gang regner det hele af ovre ved jer og vi får ingenting...

   Ha en dejlig aften

   Slet
  2. Undskyld Karsten. Det er rigtigt, du er med på træer. Du skriver bare ikke om træer på din blog, det gør Lisbeth jo. Jeg har endda tænkt på, om du har noget med træer og skov at gøre, forst et eller andet.
   Ja man skal kigge godt efter for at få øje på tudsen,, som vist er en frø. Forleden dag lå de 8 sammen på den sten, det er et af samlingsstederne. Der er også salamander og fisk i vandet.
   Der er lidt håb om regn her i morgen eftermiddag. Jeg håber.
   Der er endnu et træ, jeg ikke aner hvad er. Det kommer i næste indlæg.
   Hilsen fra Mette.

   Slet
 4. Det er da i den grad lykkedes at fange de lysende farver, og hvor har du mange dejlige bladformer og -farver ind imellem blomsterne. Det er vel en åkande-magnolie du lægger ud med. Fuldstændig perfekt! Og er det en bananpalme midt i det hele?

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
 5. Hej Ulla. Ja det er en åkandemagnolie på første billede. Og ja det er en bananpalme midt i det hele.
  En overgang tænkte jeg jo over, hvor mange træer, der skal til en skov. Nu kan jeg tænke over, hvor mange bananpalmer, der skal til en bananplantage :-) Der er faktisk 6 bananpalmer :-) Jeg har aldrig forestillet mig, jeg skulle blive bananplantageejer :-)
  Nå, spøg til side. Af en eller anden grund, vil bananpalmer gerne gro hos mig. Jeg købte engang en selv og fik senere en anden foræret. Det er vel snart 10 år siden og det er nu blevet til 6. Og nej, jeg har ikke set noget til nogen bananer endnu men den gamle må vel snart gå i gang.
  Hilsen Mette.

  SvarSlet