Sider

mandag den 23. januar 2017

VINTER
Vejret er dejligt, det er mildt med lidt sol. Det pibler op i haven alle vegne, og det klør i fingrene for at gå i gang i haven. Det er alt for tidligt, vi er kun i januar. Der kan endnu komme perioder med barfrost og kulde, og planter og jord, orme og mikroorganismer har stadig brug for dækket af blade og grene og læ fra tørre blomsterstande. Det er for tidligt at fjerne dynen.
Sådan så det ud sidste år i januar, og sådan kan det stadig komme til at se ud, inden foråret er her:

https://www.youtube.com/watch?v=pTS545B3k6M&feature=youtu.be

2 kommentarer:

  1. Ja man kan aldrig vide med vejret, jeg er begyndt at klippe lidt af de visne stauder væk, men mest at fjerne det visne fra mine mange storkenæb. Bladene får lov at ligge noget tid endnu, ormene skal have en chance for at omsætte dem.

    SvarSlet
  2. Hej Lisbeth. Når det er så godt vejr, som det er nu (for årstiden), er det let at glemme alt om mere vinter, i hvert fald for mig. Jeg prøver at holde hænderne i lommen, når jeg kigger rundt i haven. Jeg ved af erfaring at jeg ikke kan styre mig, når jeg først går i gang. Lige lidt mere her og lige lidt mere der. Bladene er endnu ikke omsat, det er godt. Bladene vil være helt væk, når det er tid til forårsklargøring.
    Jeg glæder mig til dit indlæg om kejsertræ, "verdens hurtigst voksende træ".

    SvarSlet