Sider

onsdag den 8. februar 2017

KULDE GENNEM MARV OG BEN
Vejrudsigten er ikke sjov, det samme vejr flere dage i træk. På grund af vinden er det bidende koldt, haven kan kun ses fra vinduerne.  Det er, som det mylder af planter på vej op, der kunne ses dage tilbage, nu har gemt sig.  Er der overhovedet noget i haven at se på en dag som i dag? Det hele virker umiddelbart dunkelt, gråbrunt og falmet.
Nu kan jeg ikke holde indelivet ud mere, på med polartøjet og på ekspedition i haven . Mens jeg tager flere lag tøj på, begynder det at sne.


Næstsidste foto er ikke fra bidende kold dag. Det er fra en ugestid efter, og sat ind som test og forsøg på at bruge en ipad

4 kommentarer:

 1. Ja det er godt nok blevet koldt, og man skal klæde sig godt på, det ser noget trist ud med det, der var kommet op, men mon ikke det klarer sig. I har ikke meget sne, vi har endnu mindre, men det sner hele tiden alligevel.

  SvarSlet
 2. Ja føj, først på lørdag ser der ud til at være en lille ændring.
  Jeg spurgte til den fyr, du viste sidst. Lige da jeg så dit foto, tænkte jeg, det var en tårefyr, det er det så ikke. Du kan se min tårefyr med bænken foto 18. Jeg har måtte opstamme den, som så meget andet, da min have ikke er stor, og mange træer skal der være. Portalen foto 11 startede lige efter jul engang. Det var 2 stk, 20 cm høje juledekorationsting købt i Brugsen, der blev plantet. Jeg fatter ikke, de nu er blevet så store. På foto 1 ses stammen på kejsertræ i baggrunden.

  SvarSlet
 3. Hej Mette

  Ja det er en fin tårefyr du har!
  Og nu kom der lidt sne, forstår at de har mere på sydsjælland - men heroppe får vi kun det vinden kan tage med sig fra Øsesund.
  Her får vi varmen igen om en uge siger DMI - vi får se!

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
 4. Hej Karsten og god aften til dig.
  Tårefyr er lækker at røre ved, nålene er endnu blødere end silkefyrs nåle. Den er også købt som lillebitte. Et træ, jeg er spændt på i år, er duetræet, det må snart være gammelt nok til en blomstring. Sidste år fik jeg forærende en smukt blomstrende ahorn fra Madeira, den er jeg også spændt på, og robinia pseudoacacia frisia, og, og. Der er mange, jeg er spændt på og glæder mig til at gense med blade.. Jeg vil på et tidspunkt lave indlæg om havens træer, det glæder jeg mig også til. Sikke meget at glæde sig til på sådan en vejrmæssigt sur dag.

  SvarSlet