Sider

tirsdag den 2. maj 2017

TRÆER I HAVEN. 7. del. 54-59.
54. Pinus pinea. Pinje. Silver Crest.
55. Acer davidii.
56. Magnolia soulangeana.
57. Pyrus salicifolia. Prydpære.
58. Prunus domestica. Blomme podet m. 4 forskellige.
59. Prunus mackii. Manchurisk Kirsebær.

5 kommentarer:

 1. Du har mange gode træer. Har du mon set min sidste kommentar til dig i mit forrige indlæg?

  SvarSlet
 2. Ja jeg har mange gode træer, og jeg kan love dig, det bliver endnu bedre, jo længere vi når frem. Jeg regner jo med at kommer over 100. Acer davidii er du "skyld" i Lisbeth. Da jeg så den flotte stamme på din, vidste jeg, det var et must at have i haven, og jeg måtte straks have fat i Lønbæk.
  Jeg har læst, hvad du skrev, og jeg er glad for, du selv kender det. Jeg kan godt lide at være sammen med mange mennesker men hvor er jeg da blevet sløv til at komme afsted. Turen skal på ingen måde være lang, så har jeg alle mulige undskyldninger for i stedet at blive i min have. Det er noget, der er kommet, jo mere jeg er blevet et med min have, og selv har slået dybe rødder. Det har ikke altid været sådan. Bare vent, et tur til Samsø er i tankerne, og det er første skridt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder rigtig godt. Haven gør åbenbart noget ved en, for jeg har det på samme måde, hvis ikke det er børn og børnebørn jeg skal til skal det være haverelateret, ellers bliver jeg hjemme. Vi ses :)

   Slet
 3. Hej Mette

  Alletiders med dine træer, jeg synes nu også jeg så et par liljer?
  Din Magnolie sougelania er længere fremme end vores herovre:)

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
 4. Hej Karsten. Ja der ses 2 liljeskud. Liljerne skyder helt vildt lige nu. Jeg har nogle liljer, som aldrig har biller på sig. En der bliver over 2 meter, aldrig vælter, som jeg har haft i mange år, har aldrig haft en bille på sig eller billebid. Jeg ved ikke, hvad den hedder. Den er rød og købt hos Ole Larsen.
  Meeen - der var et par stykker andre, som her til aften havde mange lakbiller på sig. Så det er nu, der skal lægges lidt arbejde i hurtig billeaflivning.
  Min have er ellers ikke hurtig med udspring af planter. Den er nærmest sen, så lidt underligt at magnolien er længere fremme. Japansk Kirsebær blomstrer endnu ikke her. Når det sker, bliver det meget flot. Træet er ældgammelt og kæmpestort. Et af de få træer der allerede var i haven, da jeg startede. Når den taber kronbladene, er hele haven lyserød.
  Det er en vidunderlig aften. Håber du også har været ude og nyde den.

  SvarSlet